Lapis Surabaya

November 2, 2010 § Leave a comment

Lapis Surabaya

BAHAN  :
50      kuning telur
500   gr    gula halus
330    gr  terigu
550    gr mentega , dikocok sampai putih
1/2     st vanilie
2         Sdm   bubuk coklkat
Selai strowberry sebagai baahan perekat

CARA MEMBUAT :
1.       Kocok kuning telur, gula, vanilie sampai putih dan kental
2.       Masukkan terigu, aduk rata
3.       Masukkan mentega kocok , aduk rata
4.      1/3 dari adonan ditambahkan bubuk coklat
5.       Tuang diloyang ukuran 30 x 30 cm, adonan coklat dipanggang terpisah
6.       Setelah matang kue disusun dengan selai sebagai perekatnya.

 

Tagged: , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Lapis Surabaya at DaisyCooking.

meta

%d bloggers like this: