Siomay Ikan

November 4, 2010 § Leave a comment

Siomay IkanBAHAN  :
500    gr   daging ayam / babi cincang
400    gr   daging ikan tengiri dihaluskan/fishpaste siap beli
1          sdt   bawang putih dihaluskan
1          butir  telur ayam kocok
1          sdm  minyak wijen
1/2     sdt garam
1/2     sdt lada
Gula pasir ( kalau suka)
1          pak kulit pangsit

CARA MEMBUAT :
1.          Campurkan semua bahan jadi satu kecuali kulit pangsit, aduk rata
2.          Taruh disetiap kulit pangsit 1 sendok makan adonan isi , rapatkan membentuk bunga.
3.          Kukus  sampai siomay matang, kira-kira 15 menit.
4.           Hidangkan dengan sambal cuka atau sambal lampung.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Siomay Ikan at DaisyCooking.

meta

%d bloggers like this: