Macroni Panggang

November 11, 2010 § Leave a comment

Macroni PanggangBAHAN :
4      genggam macroni direbus, ditambahkan 1 sdm minyak , rebus sampai matang, ditiriskan
1      kaleng kornet / sosis / hamworst
400 gr keju cheddar parut
1       liter susu /  thick cream
1       kaleng kacang polong
6      telur dikocok
5      bawang merah atau 1/2 bawang bombay dirajang halus
2      sdm mentega
Garam, lada, pala

CARA MEMBUAT :
1.     Tumis bawang dengan mentega sampai harum, matikan apinya, masukkan kornet, susu, 3/4 keju, kacang polong, garam, lada, pala, macroni,  aduk rata
2.    Tambahkan telur kocok, aduk rata
3.    Tuang keloyang  , taburkan sisa keju  diatasnya dan dimasukkan ke oven , panggang 180 derajat  hingga kekuningan sekitar 35 menit  .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Macroni Panggang at DaisyCooking.

meta

%d bloggers like this: