Foo Yung Hai

January 26, 2011 § Leave a comment

Foo Yung HaiBahan :
3        btr telur ayam, kocok
150   gr  daging kepiting / udang cincang
2        tbsp air
1        tbsp  sagu
2        tbsp   wortel parut
2        tbsp kol rajang halus
1        tsp garam
1/2    tsp lada
1/2    tsp gula
minyak goreng

Bahan Saos :
5       siung  bawang  putih, rajang halus
1/2  bawang bombay, rajang
6       tbsp  saos tomat
4       tbsp kacang polong
100  cc air
1       tsp  garam
1/2  tsp  lada bubuk
2     tbsp  gula
2      tbsp wortel parut
1      tsp maizena dilarutkan dengan 1 tbsp air

Cara Membuat :
1.    Campur semua bahan , aduk rata dan  dadar menjadi 2 atau 3 kali dadar, sisihkan.
Saos:
1.    Tumis kedua macam bawang , sampai harum.
2.    Masukan bahan lainnya kecuali maizena terakhir , dan siram saosnya ketelur dadar.Kadang kacang polong kaleng terlalu lunak  dan tidak perlu dimasak, hias  telurnya dengan kacang polong.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Foo Yung Hai at DaisyCooking.

meta

%d bloggers like this: